Evenementen

Oldtimer-bij-Kasteel-Heeswijk-2Kasteel Heeswijk aantrekkelijk voor clubs van historische automobielen. Veel mensen hebben een passie voor rijdend erfgoed en verenigen zich in automobielclubs met de meest uiteenlopende merken. Wat ooit her en der begon met kleine shows, groeide uit tot een fenomeen.

Het rijden met een oldtimer is een sensatie! Wellicht daarom worden er niet alleen tentoonstellingen meer georganiseerd, maar ook ook tourritten, ruilbeurzen, noem maar op. Bekend zijn die van o.a. Volkswagen en Landrover. Het bezitten, het rijden in en onderhouden van een oude auto is een lifestyle en het is heerlijk om die te kunnen delen.

Veel verenigingen zetten daarom toertochten uit en liefhebbers van historische auto’s doen graag mee aan die ralleys. Op zo’n tocht wordt Kasteel Heeswijk tegenwoordig opmerkelijk vaak als start- of eindpunt gekozen. Want ook het fraaie decor van het kasteel draagt bij aan de beleving van het historisch wagenpark.

Voor de liefhebbers: op zondag 19 juni zal Kasteel Heeswijk weer het eindpunt zijn van een Oldtimer toertocht. Een twintigtal mooie historische automobielen staan dan vanaf ca. 15:00 uur opgesteld op de oprit van het kasteel.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda