Evenementen

DUO-plusZondag 22 mei wordt het koffieconcert verzorgd door Sabien Canton (harp) en Wouter van Breugel (Fluit)tussen 12.00u en 13.00u in kasteel Heeswijk.Duo+ is opgericht door harpiste Sabien Canton en fluitist Wouter van Breugel. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun eerste schooldag op het Brabants conservatorium.

Vijftien jaar later en honderden concerten verder vormen zij nog steeds een duo vol passie voor kamermuziek.

Het duo ontwikkelt muzikale voorstellingen waarbij zij hun inspiratie vinden bij en samenwerking zoeken met beeldend kunstenaars, componisten, dichters, filmmakers en choreografen. Hun interesse ligt in de kunst van de afgelopen eeuw. Zij spelen van België tot Bangkok en van het Concertgebouw tot openlucht Festivals.

Sabien Canton, harp

Dit seizoen brengen zij het programma ‘Lieder Ohne Worte’. Sabien en Wouter maken een uitstapje in hun repertoire en kiezen een programma vol prachtige liederen uit eind 19e en begin 20ste eeuw. Wie heeft er nog tekst nodig als de melodiën en de kleuren het verhaal zo overtuigd brengen?

ENTREE (RESERVEREN IS NIET NODIG)

Wouter van Breugel, fluit

Een ‘all-in’ toegangsbewijs (kasteel en koffieconcert) kost € 10,–. Voor kinderen (4-12 jaar) en rolstoelrijders bedraagt het entree € 6,– per persoon. Beschermers van Brabants Landschap (max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 18 jaar), Museumkaarthouders en Vrienden&Beschermers van Kasteel Heeswijk hebben gratis toegang. Klik hier voor meer info over bezoekmogelijkheden en (voordeel)tarieven.

+ GOOGLE CALENDAR+ EXPORTEER NAAR ICAL

GEGEVENS

Datum:mei 22Tijd:12:00 - 13:00

Evenement Categorie:Evenement

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda