Evenementen

Racoonvoorverkoop start 30 april
Racoon sluit het zeer gevarieerde zomerseizoen 2016 in de Kersouwe af met een concert op 17 september a.s. De voorverkoop voor dit concert start op 30 april a.s. om 10.00 uur. Kaarten zijn te bestellen op www.kersouwe.nl, bij Paperpoint te Heeswijk en bij Uitpunt Veghel.

Racoon
De heren van Racoon genieten met volle teugen van hun optredens en dat is te zien en te horen. Ook in de Kersouwe, het mooie natuurtheater in de bossen van Heeswijk, zal de populaire band weer een geweldig concert neer zetten.Een compacte samenvatting van het verhaal van Racoon: talent, succes, tegenslag, comeback, hitmachine en prolongatie.
Het leger van Racoon-fans is gemêleerd, enthousiast en omvangrijk. Meer dan tien jaar na dato zorgt Feel Like Flying nog steeds voor een explosie bij elk optreden, terwijl op No Mercy zowel ouderen als groepjes jongeren de heupen losgooien. Maar van een band die zichzelf keer op keer weet te overstijgen, kun je ook alles verwachten. Racoon laat de fans smullen in het theater. Elk concert een stap verder op weg naar het perfecte popliedje.

Alleen Bløf en Youp uitverkocht

De voorverkoop voor de overige optredens in de Kersouwe is al eerder gestart. De voorstelling van Youp en het concert van Bløf zijn ondertussen uitverkocht.

Voor de concerten van Nielson, De Dijk, Novastar, Stef Bos, JW Roy en Leon Verdonschot, Paul de Munnik, Eric Vloeimans (met big band!), Robin Borneman en BZB, Pater Moeskroen en Joris Linsen tijdens het Lieverlee festival, de tribute aan Joe Cocker en Bruce Springsteen en het Roots Festival (dance event) zijn nog (enkele) kaarten verkrijgbaar!

Cabaret
Niet alleen Youp is een bekende cabaretier die komt spelen in de Kersouwe, ook NUHR, Dolf Jansen en het muzikale komische duo Yentl en de Boer komen met unieke programma’s naar het natuurtheater deze zomer. Voor hun voorstellingen zijn er nog kaarten te koop.

Op www.kersouwe.nl is meer informatie over alle voorstellingen te vinden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda