Evenementen

MoocheOp zondag 17 april verzorgt de Vocal Group Mooche ons Matineeconcert in kasteel heeswijk. Het laatste in een lange reeks van 12 jaar. Mooche treedt op om 14:15 uur en 15:15 uur. Beide optredens kennen een ander repertoire. Two Is Company, Three is a Crowd, six is… Mooche!

Entree €10

Een all-in entreebewijs voor het kasteel volstaat om 200% te kunnen genieten van het optreden van deze vocalisten. Klik hier voor kortingen en andere voordeeltarieven.

OVER MOOCHE EN HET PROGRAMMA

Tijdens het kasteelconcert zingt vocal group Mooche twee sets met verschillende nummers, uiteenlopend van ballads en pop tot close harmony, en zorgt zo voor een afwisselende middag vol mooie en soms ontroerende vocale muziek.

Mooche (met zangeres Ingrid de Visser uit Heeswijk Dinther in de gelederen) beschikt over een unieke mix van ervaren Belgische, Ierse en Nederlandse stemmen. De zes leden van de groep uit Best maken samen a capella popmuziek en vormen dus eigenlijk een band, maar dan zonder instrumenten: ze gebruiken hiervoor alleen hun eigen stemmen.

In juni 2015 won Mooche de tweede prijs op het Nationaal Festival voor Vocale Ensembles in Hengelo. Daarmee eindigde de groep al voor de derde keer sinds haar oprichting in 2012 in de top drie van dit festival.

De foto is van mOOm photography.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda