Evenementen

Symfonie-Orkest-Best-KHZondag 10 April verzorgt Het Symfonieorkest Best het koffieconcert in kasteel Heeswijk van 12.00u- 13.00u.Het recentelijk opgerichte Symfonie Orkest Best van CultuurSpoor Best speelt beroemde werken van Mozart, Brahms en Rossini, maar ook verrassende muziek van minder bekende componisten als Méhul en Brandon worden ten gehore gebracht.

Daarnaast begeleidt het orkest een soloconcert voor piano. De jonge, talentvolle pianiste Marlies Tang, 16 jaar en studente aan de Young Musicians Academy in Tilburg, speelt werk van Haydn op de fraaie Sautervleugel van Kasteel Heeswijk.

Marlies Tang, soliste

ENTREE (RESERVEREN IS NIET NODIG)

Een ‘all-in’ toegangsbewijs (kasteel en concert) kost € 10,–. Voor kinderen (4-12 jaar) en rolstoelrijders bedraagt het entree € 6,– per persoon. Beschermers van Brabants Landschap (max. 2 volwassenen en 2 kinderen tot 18 jaar), Museumkaarthouders en Vrienden&Beschermers van Kasteel Heeswijk hebben gratis toegang. Klik hier voor meer info over bezoekmogelijkheden en (voordeel)tarieven.

OVER HET SYMFONIE ORKEST BEST

Het Symfonie Orkest Best staat onder de inspirerende leiding van dirigent Ad Verspaandonk. Ad Verspaandonk studeerde trombone aan het Sweelinck Conservatorium van Amsterdam. Daarna studeerde hij directie aan het Fontys Conservatorium van Tilburg waar hij in 2004 cum laude afstudeert. Als veelzijdig musicus is Ad werkzaam als koperdocent en dirigent bij verschillende centra voor de kunsten, zoals De Muzelinck in Oss en CultuurSpoor Best.Programma volgt.

Ad Verspaandonk, dirigent

SYMFONIE ORKEST BEST ZOEKT MUZIKANTEN

In het Symfonie Orkest Best is ruimte voor strijkers, houtblazers, koperblazers en slagwerkers. Gevorderde muzikanten uit Best of omgeving zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij het Symfonie Orkest Best. Jeugd uit Best tot 18 jaar die les volgen bij CultuurSpoor betalen € 75,- voor een heel jaar. Cursisten van CultuurSpoor vanaf 18 jaar betalen € 100,-. Orkestleden die geen cursus volgen bij CultuurSpoor betalen ongeacht hun leeftijd € 150,-.

De repetities worden gehouden op zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in het voormalige Rabobankpand, Raadhuisplein 30 in Best. Door het jaar heen vinden er enkele optredens voor publiek plaats.Meer weten? Stuur een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+ GOOGLE CALENDAR+ EXPORTEER NAAR ICAL

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda