Evenementen

Joost-WillemzeDinsdag 22 maart is er weer een Kasteelconcert: Laureaten Prinses Christina Concours in Kasteel Heeswijk. Aanvang 20:00u, entree 25 euro. Elk jaar verbazen jonge prijswinnaars van het Prinses Christina Concours ons met hun muzikale talent en hun onbegrensde passie voor de muziek.

Op de foto Joost Willemze, die op 3 maart 2015 optrad tijdens het Laureatenconcert.

Ook dit jaar verwelkomen we weer drie aanstormende musici in de Wapenzaal: de Eindhovense blokfluitvirtuoos Bram Verhaegh, de pas 15-jarige Stan Leenders (marimba) uit Gemert, en de Belgische gitarist Cedric Honings, die nu al het ene na het andere succes behaalt. Een mooie toekomst ligt voor deze musici in het verschiet.

PROGRAMMA

Bram Verhaegh

Bram Verhaegh
Bram maakte indruk met een virtuoos concert van Vivaldi, dat hij ook op 22 maart zal spelen. Ook brengt hij een verrassend solostuk van de Britse componist Christopher Ball (1936) en het Hongaars-folkloristische Csárdás van Vittorio Monti ten gehore.

Stan Leenders

Stan Leenders
Stan laat u op verrassende wijze kennismaken met originele marimbamuziek van vier nog levende componisten: Keiko Abe, Matthias Schmitt, Eric Sammut en de Amerikaanse componist Mitchell Peters.

Cedric Honings

Cedric Honings
Cedric trakteert ons op onvervalste Spaanse en Zuid-Amerikaanse gitaarmuziek van Isaac Albéniz (Asturias), Heitor Villa-Lobos en Agustín Barrios Mangoré. Bovendien speelt hij een Japanse volksmelodie van Yukihiro Yoko.

En zo staat er op deze avond muziek uit maar liefst tien landen en vier werelddelen op het programma, gespeeld door drie zeer verschillende musici met drie zeer verschillende instrumenten. Een gevarieerder concert zult u niet snel meemaken.

TOEGANGSKAARTEN, ARRANGEMENTEN EN MEER…

Entree: € 25,00; alleen toegankelijk na reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dineren (€ 25,50 pp exclusief drankjes, af te rekenen in de Brasserie) vooraf is ook mogelijk, echter alleen na reservering via eerder genoemd mailadres. Alle aanmeldingen s.v.p. vóór 16 maart a.s.
Klik hier voor meer informatie over de concertagenda, abonnementen, arrangementen en de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk.Bram-Verhaegh 1Stan-Leenders 1

Cedric-Honings

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen