Evenementen

Geraniumactie StDe winter is niet echt actief maar toch verlangen we allemaal naar het voorjaar. De Koninklijke Fanfare wil u helpen om het voorjaarsgevoel snel binnen te halen. De fanfare gaat weer haar vrolijke zomerbloemen verkopen.

Wat bieden wij?

Liefhebbers kunnen rode, witte, roze of paarse geraniums kopen. Voor de kenners: het gaat over sterke stekgeraniums die lang bloeien en ingekocht worden bij Van Grinsven op de Kaathovensedijk in Heeswijk

Hoe komt u er aan?

Tussen 7 en 28 april worden de hang- en stageraniums verkocht aan familie, vrienden, bekenden van de fanfareleden en bloemliefhebbers. Op zaterdag 7 mei worden de bloemen afgeleverd: ideaal dus voor Moederdag!

Waarom?

De inwoners van Heeswijk e.o. kunnen tijdens de Koninklijke geraniumactie voor een aantrekkelijke prijs topkwaliteit geraniums in huis halen. Met deze bloemen wil de Koninklijke fanfare haar kwaliteit ook in 2016 laten zien. In ruil voor die kwaliteit vragen wij uw financiële steun: met het kopen van de bloemen waarmee uw terras de hele zomer fleurig zal bloeien helpt u de fanfare.

Hou de krant en internet in de gaten. In april komen wij bij u aan de deur

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen