Evenementen

Bibliotheek2In de bibliotheken van Bernheze komen elke week nieuwe materialen binnen: romans, informatieve boeken, luisterboeken, dvd’s en tijdschriften. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwste boeken uit de collectie van de Bernhezer bibliotheken?

Kom dan een keer luisteren naar Boek & Babbel door Désiree de Rooij. Na de eerste succesvolle bijeenkomsten van Boek & Babbel vorig jaar in bibliotheek Heesch, zijn we in 2016 doorgegaan.

Vrijdagochtend 4 maart in de bibliotheek van Heeswijk-Dinther. Désirée, werkt al vele jaren als bibliothecaris in de Bibliotheken van Bernheze en is verantwoordelijk voor de aanschaf van de collectie voor volwassenen. Wekelijks leest zij de boekrecensies en maakt op basis van kennis, ervaring en (het bijhouden van de) actualiteit een keuze uit het enorme aanbod.

Met een gratis kopje koffie of thee, in de bibliotheken van Heesch, Nistelrode of Heeswijk-Dinther, geeft Désirée in een ongedwongen sfeer informatie over nieuw verschenen titels. Ook kan er aandacht zijn voor een specifiek genre, bijzondere boeken of boeken die volgens haar de moeite waard zijn. Aanmelden voor Boek&Babbel is niet nodig. U kunt gewoon aan de leestafel aanschuiven

Onderstaand de data en tijden in maart, april en juni 2016 van Boek & Babbel

Bibliotheek Heeswijk-Dinther

10.30u – 11.15u

Vrijdag 4 maart

Vrijdag 15 april

Vrijdag 10 juni

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen