Evenementen

Klankschalen-fotoOp woensdagavond 24 februari verzorgt Paul Vens een Meditatieve Klankschalensessie met verhalen in de abdijkerk van de Abdij van Berne in Heeswijk. Thema is deze keer : “De klank van verhalen….”

Deze avond is er tussen 20.00 en 21.45 uur een klankschalenspel afgewisseld met begeleidende verhalen, waarin stilte een plaats krijgt, en momenten van meditatie. De klankschalen, ook wel ‘zingende schalen’ genoemd, zijn afkomstig uit Tibet. De Tibetaanse klankschalen zijn in staat een verfijnde trilling uit te stralen, door een waaier van boventonen. Deze lang doorklinkende trillingen hebben een bijzonder aangenaam en ontspannend effect op de luisteraar.

Paul Vens is muzikant en verzorgt klankschaalsessies bij kinderen, ouderen en in de zorg. De klanken geven ontspanning en verdieping.

De 40-dagentijd naar Pasen toe is als een tijd van bezinning. Verhalen laten ons meevoeren in een wereld waarover we denken of willen dromen. In deze meditatieavond maken we ruimte om stil te worden. Vind jezelf terug in deze tijd van het seizoen. Ieder die de rust en stilte wil toelaten is van harte welkom !

In de pauze is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken.

Toegang is 5 euro en aanmelden vooraf wordt op prijs gesteld in verband met de organisatie. Dit kan via mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

[einde persbericht]

Noot voor de redactie:

Voor nadere informatie of interviewafspraken kunt u contact opnemen met de Werkgroep Berne Anders: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Gerard van Reisen (06-20642432).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen