Evenementen

Olivier PateyHet Amati ensemble en Olivier Patey spelen Mozart,Mozart en nog eens Mozart.Hoe veelzijdig een avond met muziek van slechts één componist kan zijn, hoort u op 16 februari in Kasteel Heeswijk.

In het donkere Adagio en Fuga grijpt Mozart terug op de technieken van zijn illustere voorganger Bach. We herkennen Mozart nog maar nèt. Wat een verschil met Mozarts Hoffmeister-kwartet, dat we daarna zullen horen. Vervolgens krijgt het Amati Ensemble, onder leiding van meesterviolist Gil Sharon, versterking van Olivier Patey, soloklarinettist van het Koninklijk Concertgebouworkest. In het klarinetkwintet, één van Mozarts beroemdste werken, horen we de componist op zijn best.

TOEGANGSKAARTEN, ARRANGEMENTEN EN MEER…

Klik hier voor meer informatie over het Amati ensemble en hier voor Olivier Patey. Klik hier voor een voorproefje van het Amati ensemble. Ook even kennismaken met Olivier Patey? Klik hier.
Entree: € 25,00; alleen toegankelijk na reservering via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor meer informatie over de concertagenda, abonnementen, arrangementen en de Stichting Kasteelconcerten Heeswijk.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen