Evenementen

Secret Garden_60_x_70_acrylTer ere van het 500e sterfjaar van Jeroen Bosch organiseert Galerie Bonnard een speciale expositie op een prachtige nieuwe locatie. De oude jongensschool in het Brabantse dorp Heeswijk-Dinther heeft plaatsgemaakt voor zo’n 200 schilderijen en beelden met Jeroen Bosch als inspiratiebron.

11 trouwe kunstenaars van Galerie Bonnard hebben speciaal voor deze expositie werk gemaakt waar een ieder vraagstukken uit het leven uitbeelden, zoals ook Jeroen Bosch deed.

In het bijzonder is er tijdens de expositie een prachtig drieluik te bewonderen van Natascha Göbel, genaamd ‘Het leven’. Het ontstaan, de zonden en de ondergang van het leven zijn de grote thema’s die worden uitgebeeld; kenmerkende elementen uit het werk van Jeroen Bosch. De ondertitel van dit werk luidt: “Geboren in liefde, opgroeiend in ongelijkheid en haat, gaat de mens ten onder aan het kwaad”. Daarnaast worden er naast dit unieke drieluik 7 kleinere werken van haar getoond, gebaseerd op de 7 doodzondes van Jeroen Bosch. Deelnemende kunstenaars Andre van Buuren I Annemarie Petrie I Christien Dutoit I Edoardo Durdin I Frits Dang I Jef Bertels I Jo Joosten I Michel Leemans I Natascha Göbel I Philip de Rooij I Sjaak Kieft

Speciale opening Deze speciale expositie opent op zondag 21 februari om 13:00 uur en is daarna te zien van donderdag t/m zondag van 13:00 uur tot 18:00 uur. En op afspraak. Laat u verrassen door prachtige nieuwe werken in een ruimte van ca. 450m2 met schilderijen en beelden van keramiek en brons. Galerie Bonnard neemt u mee in de surrealistische wereld van Jeroen Bosch, verwerkt en door vertaald naar de 21e eeuw.

Graag verwelkomen wij u bij Galerie Bonnard. Hoofdstraat 100b te Heeswijk-Dinther, net buiten ’s-Hertogenbosch. Openingstijden vanaf 21 februari 2016 van donderdag t/m zondag van 13:00 uur tot 18:00 uur of op afspraak.

Galerie Bonnard

I Hoofdstraat 100B Heeswijk-Dinther

I Henk en Wilma van Lieshout +31 (0)6 - 51937205 (Wilma)

I +31 (0)6 - 22486589 (Henk) www.galerie-bonnard.com  I Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  De Parade_50_x_81_acryl

Video: https://www.youtube.com/watch?v=63_CYQUxJK0 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen