Evenementen

LaverhofVan 14 t/m 18 december a.s. wordt locatie Cunera/De Bongerd van Laverhof omgetoverd tot een sfeervol kersthuis, waar iedereen welkom is.

“Deze week staat in het teken van kerst, saamhorigheid, ontmoeting en verbinding met elkaar en er worden diverse festiviteiten voor en door de gemeenschap van Heeswijk-Dinther en Loosbroek georganiseerd”, aldus Sjanet Adank en Marga Goossens, medewerkers Welzijn van Laverhof.

Kerstmarkt op maandag 14 december a.s. van 18.00 tot 21.00 uur

Op de kerstmarkt biedt een groot aantal lokale ondernemers hun producten aan. De Serre, de vernieuwde Plaza, de Promenade, de Aula en de Tuinzaal zullen vol staan met kramen. Lokale horeca ondernemers bieden hapjes en specialiteiten aan tegen een kleine vergoeding. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de bewoners van Cunera/De Bongerd.

Daarnaast zijn er etenswaren, cadeau-artikelen, sieraden en verzorgingsproducten van lokale ondernemers en diverse hobbyisten te koop.

Multiculturele middag op woensdag 16 december a.s. van 14.00 tot 17.00 uur

Op deze middag laten medewerkers en mensen uit het dorp u kennismaken met hun land. Denk aan Turkije, Indonesië, Syrië, Iran en India. En niet te vergeten ons eigen land. Zowel het Gilde uit Heeswijk als uit Dinther zijn aanwezig. Gezellige muziek, culturele informatie en lekker eten!

Gezellige muziek op vrijdag 18 december a.s. van 13.00 tot 16.30 en van 19.00 tot 22.30 uur

Laat u verrassen! Optredens van Lia de Haas, Marga van de Broek met Huub Sperber en Dreamfield, Slagwerkgroep Harmonie en Fanfare, Bram en Ilse, de band Hou ’t simpel en niet te vergeten het koor van basisschool De Bolderik.

U komt toch ook?

De toegang is gratis. Kom gezellig met familie en vrienden een kijkje nemen, iedereen is van harte welkom!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen