Evenementen

logo KBO_DintherThemamiddag Welzijn en Zorg Op woensdag 25 november 2015 organiseert KBO-Dinther in cc Servaes van 13.45 tot 16.15 uur een themamiddag ‘Welzijn en Zorg’ voor alle senioren uit Heeswijk en Dinther.

Om 13.45 uur wordt u ontvangen met koffie, aangeboden door de gemeente Bernheze.
Dan start om 14.00 uur het informatieve gedeelte met een presentatie over de oprichting van een coöperatie voor welzijn en zorg door Annie van der Ven (lid van de coöperatie i.o.), José van der Heijden en Wilma Hendriks (allen vrijwilligers van het Informatiepunt Welzijn).
Het gaat erom hoe we met veel plezier in ons dorp kunnen blijven wonen, ook nu de overheid een stap terug doet. Verteld wordt hoe is gestart met de oprichting van een burgercoöperatie voor welzijn en zorg in Heeswijk, Dinther en Loosbroek. 14.50 uur Pauze. Rond 15.15 uur volgt een presentatie door Ben Beeftink, over ‘Ons Platform’ dat iedere (toekomstige) gebruiker van computer, i-pad of tablet heel gemakkelijk de weg wijst om informatie te kunnen vinden. Je kunt zelf kiezen van welke functies je gebruik wilt maken.
Ter afsluiting worden vanaf 15.45 uur foto’s getoond over de ontwikkelingen rond de N279 en de Aa door Ad Habraken. Bij elk programmaonderdeel kunt u vragen stellen. Iedereen is van harte welkom!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen