Evenementen

24102015Verkleedbal 2014-3Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal organiseert voor de 19e keer Verkleedbal
Het jaarlijkse verkleedbal van de Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal is inmiddels een begrip in Bernheze en verre omstreken, traditiegetrouw is dit op de eerste zondag van november.


Op 1 november tussen 13.00 uur en 17.00 uur beleven veel geestelijke en lichamelijk gehandicapten van alle leeftijden, samen met hun begeleiders een geweldige carnavalsmiddag in Partycentrum  ’t  Maxend in Nistelrode. Het  programma is weer veelbelovend met optredens van De Dorini’s, DJ Bertie & John en lokale blaaskapellen.


Ook dit jaar zal er weer de mooist verkleedde gast gekozen worden. Net als vorig jaar is er weer een verkiezing voor een prins/prinses van het verkleedbal 2015! Dit doet de Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal samen met de lokale carnavalsverenigingen die mee komen feesten op dit geweldige bal. 

Voor deze verkiezing kan een ieder zich aanmelden, via onze facebookpagina , op de middag zelf of je stuurt even een mail naar deze Stichting.
Om activiteiten als deze te kunnen blijven organiseren is de Stichting Bernhezer Gehandicaptenbal afhankelijk van donaties en gelden van sponsors. Wilt U deze organisatie steunen , dan kunt u een vrijwillige bijdrage storten op de rabobank, IBAN nummer: NL95RABO0152321713 o.v.v. donatie


Voor verdere informatie www.bernhezergehandicaptenbal.nl  of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen