Evenementen

Piet HellemansZaterdag 31 oktober is het één groot dierenfestijn in Heeswijk Dinther. Van Lieshout dier & tuin viert op grootse wijze de opening van hun nieuwe winkel aan de Meerstraat.

Piet Hellemans, dierenarts en presentator van het tv-programma Beestengeluk, strijkt met zijn speciale Beestentruck neer en houdt van 13.00 tot 16.00 uur gratis inloopspreekuren voor trotste baasjes en hun huisdieren. Daarbij geeft Piet Hellemans antwoord op allerhande dierenvragen en -problemen.

Er worden tevens tv-opnames gemaakt van het dierenfestijn. Tijdens het evenement zijn alle benodigde spullen binnen handbereik zodat elk baasje met een passend advies en een presentje voor het dier naar huis gaat. Behalve Piet Hellemans is er ook een dierenfotograaf en een paardentandarts aanwezig. Speciaal voor kinderen is er een ‘dieren-knuffelhoekje’.

Heb je geen vragen, maar wel een bijzonder huisdier? Je bent van harte welkom met hamster, hond, poes, paard, schildpad, gekko of slang…!

Het tv-programma Beestengeluk is iedere zaterdag te zien op SBS6. Op zaterdag 14 november om 16.30 uur wordt het verslag van het dierenfestijn in Heeswijk Dinther uitgezonden. De herhaling is op zondag 15 november om 11.30 uur op SBS6.

Locatie: dierenspeciaalzaak Van Lieshout, Meerstraat 32, 5473 VW Heeswijk Dinther.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen