Evenementen

Fanfare De Koninklijke Fanfare St. Willibrord uit Heeswijk is, zoals bekend, niet zomaar een muziekvereniging. De fanfare bestaat uit gedreven muziekliefhebbers die meer willen dan allen maar muziek spelen.

Zij willen lid zijn van een vereniging die oog heeft voor muziek en festijn, die oog heeft voor jong en oud, die oog heeft voor nu en de toekomst. En dat de fanfare daarin slaagt blijkt uit de vele acties en activiteiten die jaarlijks worden ondernomen.


Onder het moto ‘OUD IJZER VOOR NIEUW KOPER’ is in 2011 gestart met een oud-ijzer actie, en met groot succes. Ook dit jaar is er weer een grote lokale ophaalactie. Op 10 oktober rijden meerdere aanhangers door Heeswijk en directe omgeving om oud ijzer op te halen. De week van tevoren ontvangt u een brief in de brievenbus met een raambiljet. Als u oud ijzer heeft dat u kwijt wilt, hangt u vrijdagavond 10 oktober dit raambiljet goed zichtbaar voor het raam. In de loop van de zaterdag belt de fanfare dan bij u aan en wordt het ijzer opgehaald. Het dringende verzoek is om het ijzer niet klaar te leggen langs de openbare weg.


Oude metalen, zoals fietsen, bbq’s, radiatoren, kozijnen,constructiestaal
(landbouw)werktuigen, aanhangers, grasmaaiers
Huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, drogers, pc's, beeldschermen - alles met een stekker behalve koelkasten en vriezers
Loodaccu’s en elektra kabels
Koper en aluminium
Bruingoed, zoals audio- en videoapparatuur.
Met de opbrengst van het oud ijzer is de fanfare in staat om oude instrumenten te vervangen en om extra instrumenten aan te schaffen die de klank van de fanfare nog mooier maken.
Heeft u oud ijzer?
Bel 06 30160758 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen