Dorpsnieuws

thumb Brabantse Dorpen DerbyAls 1 van de 9 finalisten kunnen we € 25.000 euro winnen om ons culturele dorp nóg mooier te maken. We willen onszelf niet te rijk rekenen, maar de radars werken al volop over hoe we Heeswijk-Dinther nog beter op de culturele en sociale kaart kunnen zetten.

Wij zijn trots op HaDee. Dat laten we zien op woensdagmiddag 14 oktober. Omroep Brabant komt filmen en wij hebben figuranten nodig!

Bent u erbij?

Cultuur verbindt mensen met elkaar. Culturele activiteiten zijn ontmoetingscentra voor jong en oud waar gepraat wordt, waar gelachen wordt, waar bewonderd wordt, waar samenkomen belangrijk is. Plein 1969 in Heeswijk-Dinther staat 14 oktober in het teken van ‘elkaar verbinden’ en dat gaan we op een interactieve manier invullen.

Openlucht atelier

Plein 1969 wordt een kunstzinnig openlucht atelier waar jong en oud kunstwerken met elkaar gaan maken. Deze verbinden we op een ludieke manier. Voor alle schildermaterialen zijn gezorgd. Nu jullie nog als inspirerende ‘kunstenaars’.

In gesprek

De Dorpenderby-coach Bijke Aarts gaat tijdens het schilderen in gesprek over hoe het vroeger was in HaDee, hoe het nu ervaren wordt en wat de toekomst zou moeten brengen. Omroep Brabant filmt deze gesprekken voor een latere uitzending.

Kom mee praten én schilderen op Plein 1969 op woensdagmiddag de 14e oktober. Aanvang 14.00 uur.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen