Dorpsnieuws

wijnproeverijStichting Vrienden Cunera De Bongerd organiseert op zondag 10 november van 15.00 uur tot 19.00 uur een wijnproeverij in de Aula van Cunera/De Bongerd, Zijlstraat 1 in Heeswijk-Dinther. Laat je verrassen door 10 verrassende wijnen met bijbehorende hapjes te proeven. Het is mogelijk om de wijnen die je lekker vindt bij ons te bestellen.

De kosten voor de proeverij (inclusief hapjes) zijn € 10,- per persoon. En bij aankoop van 12 flessen wijn of door op deze middag vriend te worden van onze stichting voor minimaal € 25,- krijgt je de kosten van de wijnproeverij retour.

Met de opbrengst van de proeverij en de verkoop van de wijnen gaan we voor de bewoners van Laverhof, Cunera De Bongerd verlichte schildersezels aanschaffen. Hiermee worden bewoners gestimuleerd om creatief te zijn. Een illustratie hiervan staat onderaan dit bericht. Met deze bijzondere schildersezels en de apparaten die we al eerder aangeschaft hebben, zoals bijvoorbeeld de duofiets, de braintrainer en de beleef TV, zorgt onze stichting voor extra woonplezier voor de bewoners van Cunera De Bongerd.

Hou je van wijn en/of draag je Vrienden Cunera De Bongerd een warm hart toe; tot 15 oktober kun je jezelf aanmelden voor de wijnproeverij door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In de mail vermeld je je naam, adres en telefoonnummer en het aantal personen waarmee je deelneemt.  Zodra je de kosten van € 10,- per persoon hebt overgemaakt op bankrekeningnummer NL64 RABO 014 037 8855, is je aanmelding definitief.

Heb je nog vragen over de wijnproeverij, dan kun je contact opnemen met Ardith Manders, 06-512 630 21.

Wij verwelkomen je graag op deze heerlijke middag.

Stichting Vrienden Cunera De Bongerd

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda