Dorpsnieuws

Cunera De BongerdLaverhof nodigt samen met andere zorgorganisaties, mantelzorgers, vrijwilligers en iedereen die helpt bij de zorg voor anderen, van harte uit de gratis training ‘Iedereen zorgt’ te volgen. Leer meer over de ondersteuning van mensen in hun dagelijkse leven.

Nederland vergrijst en we hebben elkaar hard nodig. Misschien helpt u al iemand uit uw familie of omgeving die ondersteuning nodig heeft in de persoonlijke verzorging. Of wilt u dat gaan doen. Dan is deze training iets voor u!

Op onderstaande dagen wordt de cursus gegeven bij Laverhof locatie Cunera | De Bongerd, Zijlstraat 1 in Heeswijk-Dinther. U kunt zich voor deze training aanmelden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • vrijdag 25 oktober van 13.30 tot 16.30 uur
    • donderdag 14 november van 18.30 tot 21.30 uur
    • donderdag 28 november van 18.30 tot 21.30 uur

De training wordt ook gegeven in Boxtel, Den Bosch, Gameren, Grave, Loon op Zand, Nuland, Oss, Veghel en Boxmeer. Kijk voor locaties, tijden en aanmelden op www.iedereenzorgt.nl/trainingen.

Informatie over de organisatie

Laverhof: www.laverhof.nl

Laverhof bestaat uit de locaties Cunera | De Bongerd in Heeswijk, Mgr. Bekkershuis, St. Barbara en Anna Hospice in Schijndel en Het Retraitehuis in Uden. Tevens biedt Laverhof behandeling, revalidatie en ondersteuning thuis.
Laverhof richt zich op de ondersteuning van ouderen in de regio’s Heeswijk, Schijndel en Uden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda