Dorpsnieuws

ons welzijn 1ONS welzijn is een welzijnsorganisatie in de gemeente Bernheze. Wij zijn er voor iedere inwoner, van jong tot oud. We denken met je mee om een oplossing te vinden bij vragen waar je in het dagelijks leven tegenaan kan lopen.

Denk bijvoorbeeld aan vragen met betrekking tot mantelzorg, financiën en eenzaamheid. Maar ook als jij je talent wil inzetten voor een activiteit in het dorp en je bent op zoek naar vrijwilligerswerk. We zoeken graag mee naar de mogelijkheden en wat bij jou past. We willen dat je ONS zo makkelijk mogelijk kan bereiken in Heeswijk-Dinther. Dat kan op de volgende plaatsen & tijden en onze ondersteuning is geheel gratis:
• Willibrordcentrum, iedere dinsdag van 14:00-16:00 uur
• Servaes, iedere woensdag van 9:00-11:00 uur
Wist je dat het iedere woensdag van 10:00-12:00 uur inloopochtend is bij Servaes? Er is voor iedere bezoeker een gratis kopje koffie. Kom gezellig langs!
• Bibliotheek, iedere donderdag van 15:00-17:00 uur
Heb je liever dat we bij jou thuis langskomen? Dan mag je een bericht sturen of bellen naar Vince Verhoeven, 06-45249146. Mailen mag ook, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen