Dorpsnieuws

Persfoto 2024Toneelvereniging Kantlijn draait op volle toeren. Vorig jaar al, speelde de vereniging op de nieuwe locatie ‘De Muziekfabriek’, achter de Abdij. 2024 staat opnieuw bol van vernieuwingen. Kantlijn speelt wederom een jeugdproductie voor kinderen vanaf 4 jaar. Niet één, maar twee weekenden spelen ze in ‘De Muziekfabriek’, op 5 & 6 en 12 & 13 oktober , om 15:00 uur.

Het stuk ‘De UFO en de Eskimo’ wordt geregisseerd door een nieuwe regisseuse. Sabine van Lamoen heeft met haar razend enthousiaste spelersgroep een waar spektakel neergezet.

Ook decor, kleding & grime hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om een tot in detail kloppend stuk neer te zetten. Er strijkt een immense Noordpool neer in de Muziekfabriek en ook aan special effects zal het niet ontbreken. Dat begint al bij een knallende opening.

Voor het eerst in de Kantlijn geschiedenis kan men kaartjes online reserveren. En om dat te promoten, maken bezoekers bij een online reservering kans op 1 ballonvaartticket. De voorwaarden hiervoor zijn te vinden op de vernieuwde site toneelverenigingkantlijn.nl. 

Tot slot biedt Kantlijn dit jaar ook de mogelijkheid om jouw kinderfeestje te vieren tijdens één van de voorstellingen. Met een feestelijke ontvangst en groepsfoto ín het decor, verrassing voor de jarige én een smakelijke traktatie na de voorstelling. Vooraf reserveren is verplicht.

De entree is €6,- p.p. en voor groepen vanaf 10 personen € 5,50 p.p. Kaarten zijn te reserveren via www.toneelverenigingkantlijn.nl/reserveren óf verkrijgbaar aan de kassa (betalen via QR mogelijk).

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen