Hoe maak je die?
-Pluk wat salie
-Maak met een kwastje de blaadjes schoon en haal de aangedane blaadjes weg.
-Doe een flinke scheut biologische zonnebloemolie in een koekenpan en verwarm de olie.
-Frituur de salieblaadjes heel kort in de olie, ze mogen niet bruin worden.
-Laat de gefrituurde blaadjes op keukenpapier uitdruppelen.
-Strooi er peper en zout over heen.
-Eet de steeltjes niet op, maar smul lekker van de blaadjes! Met kruidige groet,
namens Kruidenhof Berne
José van der Heijden- van den Berg
Kruidenhof Berne is te vinden in de tuin van de Abdij van Berne - Heeswijk-Dinther.
Wij zijn voor weetjes en recepten ook te vinden op Facebook en Instagram.
Wil je informatie over rondleidingen en/of workshops?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
#salie #saliechips #kruidenhof #kruidencirkel #HeeswijkDinther #bernheze