Dorpsnieuws

PHOTO Toermee 2024Zondag 1 September, een prachtige dag waarop de 44e editie van de Toer Mee werd gehouden. Dit is de tweede keer dat de Koninklijke Fanfare Sint Willibrord niet alleen een fietstocht, maar ook een mooie wandeltocht organiseerde.

De fietstocht begon op het Schoor in Heeswijk-Dinther. Via Middelrode fietste men naar Berlicum en Rosmalen, om in Vinkel bij de rustpost te komen. Daar was het na die eerste 20 kilometer tijd voor een welverdiende pannenkoek. Vol nieuwe energie werd de route vervolgd. Vanuit Vinkel vertrok men naar Nistelrode en Loosbroek, om uiteindelijk weer op het Schoor af te stappen.
Een evenement van “de Koninklijke” kan natuurlijk niet zonder muziek. De start/finish werd opgevrolijkt door blaaskappellen de Kornuiten en Nog Inne Dan. Onze eigen DJ Guus verzorgde de sfeer op de rustpost.
Ook werd de winnaar van de fiets bekend gemaakt. Dit jaar was Willemien van Tartwijk uit Schijndel de gelukkige. Enkele dagen later kon ze haar prijs in ontvangst nemen, gesponsord door Van Esch Tweewielers, Heeswijk-Dinther.
Al met al weer een ontzettend geslaagde editie.
Toer jij volgend jaar Mee?

Met vriendelijke groet,

Jonas Strik
Kon. Fanfare St. Willibrord Heeswijk

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda