Dorpsnieuws

IMG 7299Theatergroep De Kersouwe komt deze zomer met een muzikale theaterproductie over de kracht en kwetsbaarheid van mensen. Code Rood gaat op 11 augustus in première in het natuurtheater in de Heeswijkse bossen.

Het nieuwe Kersouwe-stuk Code Rood gaat over mensen. Mensen die op zoek zijn. Weg moeten omdat het moet of weg willen omdat het kan. Code Rood gaat over mensen die roepen en praten. Naast elkaar en over elkaar maar zelden met elkaar.

Je hebt mensen van hier en mensen van daar. Mensen van daar willen graag naar hier, en mensen van hier willen liever naar daar. Eigenlijk zijn we allemaal altijd in beweging. Die beweging, waar we allemaal constant mee bezig zijn, wordt deze zomer zichtbaar het op toneel van Natuurtheater De Kersouwe.

Bijzonder schouwspel
De theatergroep brengt beschouwelijk theater, open en eerlijk. Code Rood is een theaterstuk waar iedereen zichzelf op een of andere manier in herkent.

De muzikale theaterproductie – onder leiding van regissuer Anneke Schröder - zet je aan het denken. Over de samenleving, over de vragen die er echt toe doen. Het is een fijn schouwspel om naar te kijken in de bossen, kleurrijk en met lekkere muziek onder leiding van Harry Hendriks.

Meer informatie over de voorstellingen
Code Rood is de 78ste productie van Theatergroep De Kersouwe. Elk jaar komt de theatergroep met een nieuwe productie. De première van Code Rood is te zien op 11 augustus om 14.30 uur. Daarna volgen er nog voorstellingen op zaterdagavond 17, 24 en 31 augustus om 20:30 uur en op zondagmiddag 18 en 25 augustus en 1 september om 14:30 uur. Meer informatie en tickets zijn beschikbaar via www.kersouwe.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen