Dorpsnieuws

bierproevrijHeb jij al ooit een rondleiding gehad waarbij je wat meer wordt verteld over onze Abdijbieren? Onze enthousiaste gidsen staan te popelen om je te ontvangen. Je wordt ontvangen in onze filmzaal waar we d.m.v. een film laten zien hoe ons bier gemaakt wordt. We hopen in de nabije toekomst een brouwinstallatie bij Het Proeflokaal te hebben, maar nu worden onze bieren nog gebrouwen bij een bevriende Abdij.

Na het bekijken van de film word je meegenomen voor een wandeling over het terrein van de Abdij van Berne  en ga je ook een kijkje nemen in de Abdij. Je komt op plekken waar je normaal niet komt en je hoort verhalen die je nog niet kende. Na de rondleiding is het tijd om een aantal van onze bieren te proeven. Onze gidsen vertellen je  op dat moment ook meer over de verschillende bieren en leren je ook hoe wij bij Berne Abdijbier proosten!

Ben je in de omgeving van Berne Abdijbier op vakantie, of woon je in Heeswijk-Dinther en ben je nog nooit bij ons geweest? We nodigen je van harte uit!

De rondleiding is te boeken op onze website https://www.berneabdijbier.nl/product/rondleiding-met-bierproeverij/

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen