Dorpsnieuws

wegwerkzaamheden.400x250Op 9 juli starten wij met onderhoud aan de Kilsdonkseweg in Heeswijk-Dinther. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een oppervlakte behandeling (dunne laag steentjes). Door deze werkzaamheden verlengen we de levensduur van het asfalt en verbeteren we de stroefheid en zichtbaar.

Voor de uitvoering van de werkzaamheden sluiten we de Kilsdonkseweg die dag volledig af.

Let op!
De nieuwe slijtlaag kan (tijdelijk) problemen opleveren door losliggende en opspattende steentjes. Pas daarom uw snelheid aan op straten waar slijtlagen zijn aangebracht. Ook de zwart plakkende bitumen die hierbij wordt gebruikt, kunnen voor enige overlast zorgen doordat deze aan banden en schoenen blijven plakken. Na één tot twee weken worden de nog losliggende steentjes op de rijbaan door een veegauto verwijderd.

Informeren van de omwonenden
De aannemer informeert de direct aanwonenden over de startdatum en de duur van de werkzaamheden. Ongetwijfeld veroorzaken deze werkzaamheden enig ongemak. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij streven ernaar de overlast zoveel mogelijk te beperken en de weg zo snel mogelijk weer bereikbaar te hebben. Voor meer informatie over afsluitingen verwijzen wij u naar de pagina Wegwerkzaamheden onze website.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda