Dorpsnieuws

dienstverlening stem uitbrengen.400x250In Bernheze streven we naar een veerkrachtige gemeenschap waarin het prettig wonen is voor iedereen. Elke dag zetten meer dan 200 medewerkers zich in om dit waar te maken. Hoewel politiek belangrijk is, merkt u in uw dagelijks leven vooral onze dienstverlening aan u.

Of het nu gaat om het ophalen van afval, het aanvragen van een paspoort of het doen van een geboorte- of verhuisaangifte, wij willen dat dit gewoon goed geregeld is.

De afgelopen periode hebben we ons gericht op verschillende projecten om onze dienstverlening te verbeteren. Bekijk hieronder de video waarin onze burgemeester u bijpraat over de laatste ontwikkelingen:

Nieuwe telefooncentrale
Onze telefooncentrale is de afgelopen tijd vernieuwd. We vinden het belangrijk dat u snel en gemakkelijk in contact komt met de juiste persoon wanneer u vragen heeft of hulp nodig heeft. Met behulp van onze nieuwe telefooncentrale kunnen we u beter van dienst zijn. We zijn blij met deze verbetering en blijven ons inzetten om het contact met de gemeente soepel te laten verlopen.

Vernieuwing van onze website
Daarnaast zijn we bezig met het vernieuwen van onze website. Onze website is de online plek waar u belangrijke informatie vindt over onze gemeente, diensten en activiteiten. Met een vernieuwde website willen ervoor zorgen dat u sneller en eenvoudiger de informatie kunt vinden die u zoekt.

Nieuw meldingensysteem voor de openbare ruimte
Ook werken we op dit moment aan de inrichting van een nieuw meldingensysteem voor de openbare ruimte. De openbare ruimte omvat alle plekken die voor iedereen toegankelijk zijn, zoals stoepen, wegen, speeltuinen, groenstroken en grasvelden. Als hier iets niet mee in orde is, kunt u dit aan ons melden. Met behulp van het nieuwe meldingensysteem gaat het voor u makkelijker zijn om zo'n melding te doen. Daarnaast kunnen wij u via het nieuwe systeem beter op de hoogte houden over de voortgang van uw melding. U merkt hier zelf niet zo veel van; ook dan kunt u makkelijk via een digitaal formulier uw melding aan ons doorgeven.

Geef uw mening
We verbeteren onze dienstverlening stap voor stap en bouwen graag samen met u aan een nog mooiere toekomst. Deel daarom uw ideeën, suggesties en feedback met ons via onderstaand contactformulier. Dit kan, indien u dat wenst, ook anoniem.

Geef hier uw ideeën of suggesties door via een anoniem digitaal formulier.

Bron: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen