Dorpsnieuws

herdenkingskastje JoaMaandag 6 mei ontdekten we dat het herdenkingskastje voor Joa Vos is verdwenen. Joa Vos besloot ruim twee jaar geleden om het leven achter zich te laten. Velen willen Joa herdenken en zijn vaak op de brug over het kanaal te vinden om even stil te staan bij Joa. Ook worden er bloemen en andere spulletjes voor haar achtergelaten.

Nu heeft de familie in overleg met Rijkswaterstaat en de gemeente een herdenkingskastje gemaakt waar deze spulletjes veilig in opgeborgen kunnen worden. Dit kastje is maandag 6 mei zonder medeweten van familie, Rijkswaterstaat en de gemeente verdwenen. Zondagmiddag 5 mei hing het nog aan de brug. Dit kastje met inhoud heeft een grote emotionele waarde en het zou fijn zijn als het terug zou komen.

Wij willen iedereen vragen die mensen (ook gemeentewerkers of afvalpickers) heeft gezien bij het kastje tussen zondagmiddag 16.30 uur en maandagmiddag 12.30 uur dit te melden bij de redactie van DeMooiBernhezeKrant, 0412-795170 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook zou het fijn zijn als we een preciezer tijdstip van de verdwijning weten. Dus als je zeker weet dat het kastje bijvoorbeeld maandagochtend 6 mei om 8.00 uur er nog hing, dan horen wij dat ook graag.

Alvast bedankt namens de familie.

Bron: mooibernhezer.nl  

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen