Dorpsnieuws

KBOJaarlijks helpen vrijwilligers van de KBO’s in Heeswijk, Dinther en Loosbroek hun leden met het invullen van de belastingformulieren. Indien van toepassing doen zij dit ook voor de huur- en zorgtoeslag. De KBO’s in HDL beschikken over zeven gecertificeerde invullers.

De nieuwe vrijwilligers dit jaar zijn Hans Olivier en Rien van Heesch. Dit jaar is de campagneweek in CC Servaes van 11 t/ m 15 maart.

Als je KBO-lid bent, kun je gebruikmaken van deze service. Je moet daarnaast nog wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Je inkomen mag niet hoger zijn dan het maximale verzamelinkomen voor de Zorgtoeslag (in 2023 was dat € 48.224 voor gehuwden of samenwonenden en € 38.520 voor een alleenstaande), je mag geen bedrijf hebben en je mag geen buitenlands inkomen of buitenlands pensioen hebben. Voor deze service wordt € 10,- gevraagd. Dat is inclusief koffie en thee op de zitdag. Partners op hetzelfde adres hoeven niks bij te betalen.

Wil jij ook gebruikmaken van deze service? Meld je dan bij secretaris Kees Kuijpers, via 0413-296143 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kees stuurt je een aanmeldingsformulier en met dat formulier machtig je de belastinginvulhulp die met je geboortedatum en BSN-nummer de procedure start bij de Belastingdienst. Daarna ontvang je tijdig een uitnodiging om naar CC Servaes te komen.

Leden die in 2023 hebben meegedaan, hoeven zich niet aan te melden. Zij worden persoonlijk uitgenodigd.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen