Dorpsnieuws

snevlbokkenland 1
Oproep aan alle  bouwers, knutselaars, schilders, ontwerpers, lassers, naaisters en alle andere handige harries en iedereen die mee wil doen aan de optocht. Het is bijna Carnaval 2024 met het motto: HDL pakt OE in!! 
Beste Bouwers uit HDL. EINDELIJK we mogen weer!! Na weer een jaar verder te zijn. Hebben we allemaal van de rust kunnen genieten maar is het weer tijd voor HET MOOISTE feestje in het zuiden van Nederland. En daar hoort ook de carnavalsoptocht bij.
Het thema van komend jaar: HDL pakt OE in! is weer een mooie inspiratiebron om eens creatief bezig te zijn en aan de optocht mee te doen. Ook is er in de 3 dorpen genoeg gebeurd om een leuke creatie te maken. Dus voor alle inwoners van Heeswijk-Dinther en Loosbroek zet je beste beentje voor en verras ons.
Schrijf je zo vlug mogelijk in. Woensdag 7 februari 2024 sluit de inschrijving om 17.00 uur.
Inschrijven kunt u via onze website www.snevelbokkenland.nl
In tegenstelling van wat we gewend zijn zal komend jaar de optocht anders verlopen in verband met werkzaamheden aan de doorgaande weg door het dorp is de welbekende route van de optocht niet mogelijk.maar gelukkig hebben we nu een nieuwe route in het leven geroepen. 
 
Start Optocht 2.0 om 13.30 uur op zondag 11 februari 2024.
Route: Start: Plein 1969 – Hoofdstraat – De Flerusstraat – Graaf Wernerstraat – Ridder Robertstraat – Zijlstraat  – HertogJanstraat  – Irenestraat – Bernhardstraat – Donkerendijk – HertogJanstraat voor de tweede keer – en we eindigen weer op plein 1969.
Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen