Dorpsnieuws

clubwedstrijdTon Lunenburg krijgt geduchte concurrentie bij de clubwedstrijd..Hij heeft een film ingestuurd over Dansgroep Souplesse uit Erp in combinatie met slagwerkgroep T.O.G. uit Berlicum. Opgenomen in de Noordkade met 10 camera’s 3 GoPro en een drone.


Maar Jolanda van Grinsven uit Veghel heeft een documentaire gemaakt van haar oom Bernard, een priester die in het verzet opereerde in de 2de wereldoorlog.
Zij heeft voor deze film al prijzen ontvangen, zoals de prijs voor beste scenario.
Jolanda en Ton nemen het op tegen 10 andere cineasten van Shot’71.
Op 20 januari 2024 worden de films vertoond van 13:30 tot 17:00 in de
Moerkoal in Middelrode. voor meer info www.shot71.nl 

Heeft u ook zin in een gezellige filmmiddag en wilt u ook uw stem uitbrengen voor de beste film die de publieksprijs in ontvangst mag nemen? Kom dan ook op zaterdag 20 januari 2024, inloop 13.00 uur prijsuitreiking 16.30 uur.Of heb je zin om je aan te sluiten bij een van de groepen van Shot ’71 laat je dan na afloop informeren door een van de enthousiasten leden.
Shot ’71 is een vereniging met leden die zowel films en foto’s maken. Op clubavonden bespreken we eigen films en/of foto’s. We nodigen regelmatig gastsprekers uit om een steeds beter niveau neer te zetten zo leren we van elkaar zowel op het gebied van techniek als montage/bewerken van ons product.

Of ga naar onze website www.shot.nl voor meer info.

Tot ziens in de Moerkoal in Middelrode.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen