Dorpsnieuws

Sinterklaas‘Hij komt, hij komt...’ Het is bijna zover: Sinterklaas komt naar Nederland. Natuurlijk brengt de Sint samen met zijn Pieten dit jaar ook een bezoek aan Heeswijk-Dinther. Dit bezoek vindt plaats op zondag 19 november.Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken deze zondag om 14.00 uur vanaf het kerkplein in Dinther.

Vanaf daar vervolgt de Sint zijn route langs de Torenstraat, Julianastraat, Donkeren Dijk, Zijlstraat, Abdijstraat en de Hoofdstraat richting het kerkplein in Heeswijk. Hier wordt de Sint feestelijk ontvangen door de kinderen van Heeswijk-Dinther.

We gaan er vanuit dat dit jaar veel kinderen langs de route staan om de Sint een warm welkom te heten! Na de ontvangst op het kerkplein zijn alle kinderen welkom in het Willibrordcentrum naast de Heeswijkse kerk. Binnen is er voor iedereen de mogelijkheid om met de Sint en de pieten op de foto te gaan. Daarnaast zullen de pieten samen met de kinderen een mooi feestje bouwen.

De Sint hoopt jullie zondag 19 november allemaal te mogen begroeten!

De intocht van Sinterklaas wordt georganiseerd door het Oranjecomité Heeswijk-Dinther en mede mogelijk gemaakt door Plus en Ondernemersbelang. Voor eventuele wijzigingen in het programma en de foto’s die tijdens de intocht gemaakt worden, kun je de socials van het Oranjecomité raadplegen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen