Dorpsnieuws

buurtpreventie whatsapp bord.400x250De donkere dagen komen er weer aan. Dit gaat vaak gepaard met een stijging van (woning)inbraken. Een goede manier om verdachte situaties in de gaten te houden, is een BuurtWhatsapp-groep. Er zijn er al veel, maar we gaan voor een dekkend systeem in Bernheze.

Daarom houden we op donderdag 19 oktober een bijeenkomst, met een wel heel speciale gast.

Buurtpreventie
De BuurtWhatsapp heeft als doel om buurtbewoners alert te maken op verdachte situaties. Zo draagt iedereen bij aan de veiligheid op straat of in de wijk. Zijn er verdachte situaties, dan kan de politie worden ingeschakeld (0900-8844 of bij spoed 112). Om inwoners attent te maken op het belang van een BuurtWhatsapp-groep in de eigen wijk, is er een speciale bijeenkomst op donderdag 19 oktober in Cultureel Centrum De Pas in Heesch.

Bijeenkomst op 19 oktober
Heeft u een BuurtWhatsapp-groep en wilt u kennismaken van andere groepen uit de buurt of wijk, kom dan op 19 oktober om 19.30 uur naar De Pas. De bijeenkomst is ook bedoeld voor mensen die in hun wijk of buurt een nieuwe groep willen starten. Om de bijeenkomst zo praktisch mogelijk in te vullen, is voormalig inbreker Evert Janssen uitgenodigd. Hij vertelt over zijn ervaringen uit het verleden en geeft – nadat hij een rondje heeft gemaakt door de gemeente – concrete tips over wat wel maar ook vooral wat niet te doen. Behalve Evert Janssen zijn die avond ook de wijkboa’s en -agenten van de verschillende dorpskernen aanwezig om vragen te beantwoorden.

Aanmelden
Interesse in deze bijzondere bijeenkomst? Meld je dan vóór 16 oktober aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen