Dorpsnieuws

concert 20 en 21Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober wordt de Muziekfabriek omgetoverd tot een heus spookslot waar feest wordt gevierd door heksen, tovenaars, spoken en ander gespuis. Op deze avonden neemt muziekvereniging Servaes u mee in de muzikale ‘onder’ wereld waarbij er een spannend verhaal wordt verteld waar echte heksen, tovenaars, spoken en ander gespuis in voorkomen.

Themaconcert Halloween
Muziekvereniging Servaes maakt zich wederom klaar voor een groots themaconcert. Dit maal zullen zij zich wagen aan het betreden van een andere muzikale wereld.

In deze show zullen mooie muziek en verhalen elkaar afwisselen en nemen zij u mee op een spannende reis. Gedurende deze reis in de andere wereld zullen verschillende plekken bezocht gaan worden en zullen de verschillende werelden steeds meer versmelten. Van sprookjesachtige en magische plekken tot verlaten opera’s en majestueuze kastelen. Tipje van de magische sluier: het nummer “Dance Macabre”, bekend van het spookslot in de Efteling, zal de spanning weten op te voeren. En “the Phantom of the Opera”, zal het publiek doen huiveren. Dit laatste nummer heeft opnieuw bekendheid weten te krijgen door het optreden van Henk Poort en Floor Jansen in het tv-programma Beste Zangers in 2019. Natuurlijk mag Zweinstein niet ontbreken gedurende deze avond en wordt u ondergedompeld in een flinke lading muzikale magie.

“Durft u deze reis aan?”

Het belooft een avond vol belevenissen te worden die begint op het moment dat u uit de auto of van uw fiets stapt en eindigt nadat de laatste klanken hebben geklonken. Na afloop kan er worden nagepraat onder het genot van diverse brouwseltjes. Het concert start om 20.00 uur, vanaf 19.00 uur bent u welkom in de Muziekfabriek. Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij Cigo Paperpoint in Heeswijk-Dinther en bij Dagwinkel Schouten in Loosbroek. Tevens kunt u kaarten bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of u zich na het concert weer in deze wereld zult begeven is de grote vraag. Durft u het avontuur met ons aan?

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen