Dorpsnieuws

oudijzerZaterdag 14 oktober rijden meerdere aanhangers door Heeswijk. Niet om groen afval weg te brengen, maar om oud ijzer te verzamelen.
Úw oud ijzer!
Verzamel het en leg het klaar.

De actieve fanfare gebruikt de opbrengsten om de kostbare muziekinstrumenten te onderhouden of nieuwe aan te schaffen die daarna worden uitgeleend aan de muzikanten van de vereniging. Oud ijzer voor nieuw koper.

Een paar dagen voor 14 oktober ontvangt u een raambiljet. Als u dat biljet goed zichtbaar ophangt, komt een van de aanhangwagens bij u aan de deur en wordt het ijzer opgehaald.

U kunt ook een e-mail sturen of bellen. Er wordt dan een aparte afspraak met u gemaakt.
Bel 06 25543733 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat wordt 14 oktober opgehaald?
Oude metalen zoals radiatoren, zinken dakgoten, (dak)lood, aluminium, koper, elektromotoren, pompen, verwarmingsketels, elektriciteitskabels, auto accu's, velgen zonder band, lege gasflessen, fietsen, kruiwagens, elektrisch gereedschap.
Huishoudelijke apparaten mits deze grotendeels van metaal zijn zoals wasmachines, drogers, ovens, computers, mobieltjes, zonnebanken
MAAR GEEN apparaten die chemicaliën bevatten zoals brandblussers, koelkasten en vriezers of zaken die grotendeels van plastic zijn zoals waterkokers, stofzuigers, radio's, beeldschermen en bureaustoelen.

www.koninklijkefanfare.nl 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen