Dorpsnieuws

KBO DintherVanwege het enthousiasme en de belangstelling tijdens de laatste eindejaarsactiviteit en de vraag naar een creatieve middag, willen wij de maandelijkse bloemschikgroep uitbreiden tot een ‘Creatief Café’.
Het lijkt ons een goed idee (zeker voor de wintermaanden) om mensen die hiervoor belangstelling hebben de gelegenheid te bieden om samen te komen om creatief bezig te zijn.

Dat kan zijn op een middag of avond. De frequentie wordt later nog bekeken.
In eerste instantie door een werkgroepje, maar later wordt samen bepaald hoe deze bijeenkomsten ingevuld worden. Komt iedereen met een individueel
werkje of wordt er gewerkt aan eenzelfde projectje?
Niets moet, bijna alles mag. Kom je alleen voor een kopje koffie. Ook goed! Gewoon een ontmoetingsplek waar je van elkaar kunt leren en/of ideeën opdoen.
Dus een win-win situatie!
Momenteel zijn onder andere een zevental leden van onze KBO al creatief bezig met het maken van lampenkampen voor Alle Zielen op 28 oktober. Dit als onderdeel van het project Lichterbij. De lampenkappen komen straks te hangen over lantaarnpalen bij de Abdij van Berne. Gedichten (letters) worden op lakens geborduurd, genaaid, geverfd, geknoopt of gehaakt. Kortom diverse technieken worden toegepast.
Vanuit het bestuur zijn Sjan Oosterhof en Thea van der Doelen de kartrekkers. Graag willen zij dat enkele leden meedenken hoe het Creatief Café er straks
uit komt te zien. Ideeën en alle hulp voor de invulling zijn van harte welkom.
Meedenken verplicht je uiteraard tot niets.
Wil jij ons helpen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (rechtstreeks Sjan of Thea benaderen mag ook)

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen