Dorpsnieuws

bf111898 1d1f 426c ad51 1bde4ce1fe7a thumb251Duna is een weesmeisje. Ze is geboren in Rode, dat heet nu Sint Oedenrode. Op een dag vraagt Duna of ze het hulpje van de kok mag worden. Dat mag maar dan moet ze helemaal ‘onderaan’ beginnen: als drollenvanger.

De drollenvanger moet allerlei vervelende klussen doen, zoals de schoorsteen vegen en …….drollen vangen. Het kasteel heeft geen wc. Als er belangrijke gasten logeren, die hoognodig moeten, dan gaat Duna naar boven met een pot.

Lukt het Duna ? Kom kijken en luisteren! Op 19 juli en 21 juli om 13,00u en 15,00u in Kasteel Heeswijk 
Ze heeft het erg naar haar zin op het kasteel. Tot ze slecht nieuws krijgt. Een postduif brengt het bericht dat Maarten van Rossum de kerk en de huizen van Rode wil platbranden. Duna schrikt enorm, ze denkt aan haar vrienden daar. Dat laat ze niet gebeuren. Ze heeft veel fantasie en ze is niet bang. Duna de drollenvanger heeft een plan om die gluiperige Van Rossum weg te jagen. Ze bedenkt een bijzonder geheim wapen, het heeft met poep en pies te maken, want daar kan die Van Rossum niet zo goed tegen. Of het haar lukt ? Kom zelf maar kijken en luisteren !

www.kasteelheeswijk.nl

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen