Dorpsnieuws

JC2De film Jesus Christ Superstar  is opgenomen in de Kersouwe op 30 maart j.l. En de musical werd gemaakt door diverse vrijwilligers in samenwerking met De Kersouwe. 

JC1Aanvankelijk bedoeld om het zorgpersoneel te danken voor hun inzet.
Maar door de vraag om deze musical ook op te voeren aan familie van de spelers,  groeide het uit tot een waar spektakel. Vier maal "volle bak" in de Kersouwe.Ook werd er opdracht gegeven om video-opnames te maken.

De gehele productie stond onder muzikale leiding van Dave Hanhart. De spelers waren super gemotiveerd door Kim van Kooy die de regie in handen had. Een aantal Hadeejers vertolkte een belangrijke rol, zoals Judas, gespeeld en gezongen door George Blanken. En voortreffelijk gezongen in de rol van Maria Magdalena, Kim Jacobs-van der Velden. En natuurlijk niet vergeten het  popkoor Enjoy. De opbrengst van alle voorstelling gaat naar een goed doel.

De film is bedoeld om later terug te kijken met alle mensen die hebben meegedaan. Ik heb het opgenomen met vijf camera's en het tot een film gemonteerd.
Deze is onlangs vertoond aan de medewerkers van de musical.
Na afloop waren de aanwezigen ook laaiend enthousiast over het resultaat.
De vele camera-standpunten en de mooie close-ups zorgden ervoor dat een ieder een mooi beeld kreeg van hun prestatie.Het idee werd geopperd om de film te gaan vertonen voor het "grote publiek.
En zowel de Kersouwe als ik hebben daar de medewerking aan verleend.
De komende tijd zal de film in diverse Culturele Centra te zien zijn.

Data:
26 mei  Cultureel Centrum De Wis in Loosbroek aanvang film 19:00 uur  (entree € 5,=)
27 mei  Gemeenschapshuis De Stuik in Vorstenbosch aanvang 19:30 uur  (entree € 5,=)
2 juni     Cultureel Centrum Servaes in Dinther aanvang 19:30 uur (entree € 5,=)
14 juni.  KBO Heeswijk lokatie Bernrode 14:00 uur en 19:00 uur (entree € 5,=)

Graag reserveren door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ton Lunenburg

Foto's:  Jos Kaldenhoven

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen