Dorpsnieuws

slagwerkensembkleDe Koninklijke Fanfare St. Willibrord Heeswijk bestaat dit jaar 200 jaar en organiseert daarom een groots dorpsfeest in de moestuin van kasteel Heeswijk tussen 25 en 29 mei. Met een dienstenveiling - Vinyl45, QMusic Foute Party – MarcoV – Hard to Get – Dames met Dorst - DJ Vince Smix – RUM – Palemiger Spatzen- DJ Stijn V – Mark v.d. Veerdonk – BSO belooft het een historisch feest te worden.

dames met dorstDe komende twee maanden verschijnt regelmatig informatie over dit bijzondere feest.

Info and tickets: www.koninklijkefanfare.nl

 Vandaag aflevering 1

 

 Donderdag 25 Mei – Beats and Bites met Dienstenveiling

Donderdagavond bijt om 19:00 uur Vinyl45 de spits af voor het nu al historisch te noemen dorpsfeest. Op deze avond zal het befaamde slagwerkensemble van de Koninklijke Fanfare, inclusief een aantal solisten, de dienstenveiling larderen met hoogstand slagwerk. De avond wordt afgesloten door Vinyl45 Dames met Dorst.

Het ensemble speelt o.a. Sustainability, het nummer dat speciaal voor het jubileum is geschreven door Tim Verstegen. Het concert wordt ondersteund door een combo en lokale zangers en zangeressen. Ook de jeugdslagwerkgroep doet mee in dit concert. Onder het genot van een hapje en een drankje en de beeldschone ambiance van Kasteel Heeswijk wordt het publiek door het slagwerkensemble van Wim van Zutphen ondergedompeld in de klanken van het slagwerken. Vette nummers als Home of the Brave, 50 ways to leave your lover en Childeren of sanches zullen menig toehoorder kippenvel bezorgen.

Deze avond omvat ook een heuse Feel-Good-Fanfare-Veiling.

Allerlei diensten passeren de revue waardoor je hetzelfde ontspannen gevoel krijgt als al onze Fanfare leden wekelijks ervaren. Biedt mee en krijg een ervaring zoals je nog nooit hebt meegemaakt.

Een kleine greep van aangeboden diensten:

 Muzikaal optreden van een echte Vipper in je eigen woonkamer,

 Oldtimer-rit met lekkere picknickmand van één van onze leden,

 High Tea van de Dames van de derde helft,

 Kaartjes voor Natuurtheater De Kersouwe

De diensten worden verder nog bekend gemaakt op Facebook, Twitter, en Instagram

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen