Dorpsnieuws

TR ZwijsenHet afgelopen weekend heeft Team Rembrandts keihard gestreden tijdens de robot wedstrijden in California. De mooiste en meest succesvolle regionale Competitie in 10 jaar Team Rembrandts geschiedenis.         Team Rembrandts is een robotica team uit de regio Brainport Eindhoven dat deelneemt aan de internationale FIRST Robotics Competitie.

TR zwijsen1Ze geven hun teamleden een real-world engineering kans waarbij elk teamlid onderweg wordt begeleid en gecoacht om hen voor te bereiden op succes op school en op de arbeidsmarkt. Welk pad ze ook nemen.  Het team bestaat uit studenten van verschillende scholen.  (Fontys Hogeschool, Zwijsen College en Heerbeeck College). Luuk Schouten, Lisa van Doorn en Feije van den Berg uit Heeswijk-Dinther zitten via het Zwijsen College in dit team.

De afgelopen twee weken hebben zij, samen met ca 30 andere teamleden,  een reis mogen maken naar Los Angeles waar ze deelnamen aan twee robot toernooien (the regionals). 

Het eerste toernooi sloten ze af met een 2e plaats en het tweede toernooi sloten ze afgelopen weekend af met de 1e plaats. Daarnaast wisten ze ook de meest prestigieuze prijs de ‘impact award’ te bemachtigen.

Dat betekent dat hun team deel mag nemen aan het wereldkampioenschap dit jaar.

Hierbij een link naar de finale  van afgelopen zondag: https://www.youtube.com/watch?v=qnEMdydfp-I

En bij deze een video naar de Impact video die ze als team gemaakt hebben voor ‘the impact award’

https://www.youtube.com/watch?v=QLkfNYY_-gI

Toch knap van deze 3 jonge Hadeejers J

Plaats reactie