Dorpsnieuws

High TeaWij zijn Jip van Aarle en Mirte van Hastenberg en wij zitten in de vierde klas op het Zwijsen College in Veghel. Via de organisatie Global Exploration gaan wij in april met 31 leerlingen op reis naar Oeganda.Samen met leeftijdsgenoten uit Oeganda gaan we lessen volgen en doen we verschillende activiteiten. Ook dragen wij ons steentje bij aan het bouwen van een beter onderwijssysteem en de leefomstandigheden in dat land.

Voordat wij op reis gaan, komen wij een aantal keer samen. Tijdens deze bijeenkomsten bereiden we ons voor op de activiteiten met de leerlingen uit Oeganda en verdiepen we ons in de cultuurverschillen.

Om deze reis te bekostigen zamelen wij geld in. Hiervoor organiseren we 18 maart samen met KBO Dinther een high tea in CC Servaes. De opbrengst gaat naar de reis. Iedereen is welkom, ook niet KBO-leden. Je kunt ter plekke contant of via je telefoon betalen.
Aanmelden kan vóór 11 maart via Thea van der Doelen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-52794042.
De high tea begint om 12.00 uur en kost € 15,- per persoon.

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen