Dorpsnieuws

b8ecc5fd caf6 459b 8ae3 031bb094e5f8 thumb420Heb jij zin om een potje te darten? Gewoon voor de gezelligheid, of misschien wel omdat je de ambitie hebt om dartkoning Michael van Gerwen op te kunnen volgen? Op 3 en 4 januari in de kerstvakantie ben je van harte welkom om mee te doen aan de Jeugd Dart Kampioenschappen in het Willibrordcentrum!


Na een aantal jaren zonder Jeugd Dart Kampioenschappen heeft het Willibrordcentrum dit pijltje gelukkig weer opgepakt. Dit jaar worden ze hierbij geholpen door Yzze, Mayte en Lotte die met het Zwijsen College op Wereldstage naar Oeganda mogen. Met de organisatie van dit darttoernooi hopen ze geld op te halen om deze wereldervaring mogelijk te maken.
Voor wie en wanneer precies?
Ben jij 16 jaar of jonger en zit je in groep 5 of hoger? Dan mag je meedoen met het darttoernooi! Het darttoernooi is op dinsdag 3 en woensdag 4 januari 2023. Op beide dagen begint het individuele toernooi om 13.30 uur. Op dinsdag wordt gestreden voor de ranking van het toernooi en op woensdag voor de winst. Indien er heel veel inschrijvingen zijn zal er ook in de ochtend gespeeld worden.
Op dinsdagavond vanaf 19.00 uur is er een koppeltoernooi waarbij je als jeugdspeler met je vader, moeder, opa, oma of iemand anders boven de 16 jaar samen gaat spelen. Het inschrijfgeld is € 3,- per persoon inclusief één gratis drankje.
Natuurlijk zijn er erg leuke prijzen te winnen!
Je kunt je inschrijven via www.willibrordcentrum.nl  , doe dit het liefste zo snel mogelijk maar in ieder geval voor 1 januari.
We hopen dat de darters in de regio net zo enthousiast worden om mee te doen aan dit toernooi, als de organisatie die het aan het organiseren is.

Lets. Play. Darts!

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen