Dorpsnieuws

maashorst wandelen 9Een frisse neus halen, je kerstkilo’s proberen kwijt te raken en je goede voornemens voor 2023 alvast uitproberen? Het kan allemaal tijdens met de zes, twaalf of twintig kilometer die gewandeld kunnen worden door het prachtige buitengebied van Bernheze op vrijdag 30 december.Tussen 8.00 en 12.00 uur kan je starten voor de zes of twaalf kilometer, tussen 8.00 en 10.00 uur voor de twintig kilometer.

Onderweg zijn er pauze- plaatsen waar je wat kunt eten en drinken. Inschrijven en starten is mogelijk op twee plekken: Eetcafé ’t Pumpke aan het Raadhuisplein 7 in Nistelrode of het Gildehuis Heeswijk, Fokkershoek 8a in Heeswijk-Dinther. Vlakbij beide startplaatsen mag je ook (gratis) parkeren. De entree is € 5,-. Daarvoor krijg je een routebeschrijving naar keuze, een versnapering en een consumptiebon (koffie of thee) mee. De routes zijn ‘wandelveilig’, maar je loopt wel op eigen risico!

De organisatie ligt opnieuw in de vertrouwde handen van de teams van Scouting Mira Ceti uit Nistelrode en De Meierijsche Museumboerderij uit Heeswijk-Dinther.

Zij wensen jou een gezellige tocht toe, als mooie afsluiting van 2022!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen