Dorpsnieuws

winterfibesIn het weekend van 17 en 18  december brengt Muziekvereniging Servaes winteruitvoeringen voor een groot publiek. Dit weekeinde organiseert Servaes een tweedaagse uitvoering als alternatief voor het feit dat twee jaar geleden door corona de laatste editie van de bekende Proms uitvoeringen voor het 90-jarig jubileum niet door konden gaan.

Op 17 December hebben we een themaconcert in onze eigen Muziekfabriek waarin we het publiek mee gaan nemen in een muzikale trip door De winter Deze show bestaat uit drie delen die alle met het thema winter te maken hebben.

Het eerste blok bestaat uit muziekstukken voor de Harmonie en slagwerkgroep waarin de maand december centraal staat met mooie muziek en duidelijk herkenbare melodieën.

Het tweede blok gaat over de in december bekende top 2000 en hierin zal de harmonie diverse nummer ten gehore brengen van dit repertoire. Hierin worden zij ondersteund door een combo en zang van plaatselijke talenten zoals Mariëlle Lunenburg, Marga van de Broek, Ton van de Veerdonk en Lot Engelen.

winterwonder kidsHet derde blok zal gaan over het winterse aprés ski en zal vol zitten met Schlagers en andere feestmuziek waarin we het publiek meenemen in een duidelijk feestelijk thema en ze voorbereiden op een heel gezellige afterparty.

Het geheel zal gepresenteerd worden door Arjan Wellens. Het belooft een muzikaal feestje te worden!

De kaarten, inclusief 1 consumptie, gaan 10 euro kosten. De kaarten voor deze uitvoering zijn verkrijgbaar bij Cigo Paperpoint in Heeswijk-Dinther en bij Dagwinkel Schouten in Loosbroek.

Een mini-proms die je niet mag missen!

Voor meer informatie: www.muziekverenigingservaes.nl

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen