Dorpsnieuws

pelgrimerenWie vertrouwde patronen loslaat en vertrouwen heeft dat het altijd goedkomt, stapt in de vrije ruimte en komt in een nieuw avontuur.Henk Murraij is vier en een halve maand op pelgrimspad geweest en heeft ervaren hoe het is om los te zijn uit zijn vertrouwde omgeving en geheel afgestemd te zijn op zijn eigen intuïtie.

Al die tijd maakte hij zelf zijn keuzes en niemand die hem vertelde dat het anders moest of dat het beter kon.
Elke dag gaf een gevoel van vrijheid en onderweg zijn. Murraij vertelt over zijn bijzondere pelgrimstocht, ondersteund met foto’s die hij onderweg maakte. De lezing is interactief en er is tussendoor voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Met ‘Durven Zijn’ publiceert hij een verhaal dat tegen de stroom ingaat, maar tegelijkertijd herkenbaar is voor iedereen. De onzekerheid over hoe anderen je zien, voorkomt vaak dat je jezelf durft te zijn. Henk laat zien dat het ook anders kan. Zo schrijft hij: ‘Alles gaat zoals het gaat ook al is dat anders.’

Henk Murraij is pelgrim, levensspecialist, coach, adviseur en schrijver van de roman Durven Zijn en de wandelboeken Stilstaan op Ons Kloosterpad.

Lezing door Henk Murraij  op donderdag 24 november .
Aanvang: 19.30 uur inloop, aanvang 19.45 uur en einde 21.30 uur
Berne, Boek en Abdijwinkel, Abdijstraat 53
Entreeprijs: Vrije gave na afloop
Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

app

HaDee agenda