Dorpsnieuws

e08489ec 7f67 45f2 93b3 7a973d44a560 thumb840De Bernhezer KunstKring (BKK) organiseert op dinsdag 15 november,aanvang 19.00u in samenwerking met Gymnasium Bernrode, haar jaarlijkse Schrijverij.Deze keer komt Ilja Leonard Pfeijffer naar Heeswijk-Dinther. De schrijver, dichter en classicus is winnaar van de Libris Literatuurprijs voor zijn roman La Superba

en was genomineerd voor de Libris Literatuurprijs 2022 met zijn roman Grand Hotel Europa.

Hij schrijft romans, verhalen, gedichten, columns, essays, kritieken, theaterstukken en songteksten waar de liefde meer dan eens centraal staat. Pfeijffer woont en werkt in Genua en schreef recent het Boekenweekgeschenk 2022: Monterosso mon amour. Zijn bezoek is om meerdere redenen bijzonder te noemen.

Namens de BKK zal dr. Jeanine van der Giessen met Pfeijffer in gesprek gaan. Daarnaast is er een creatieve bijdrage van vijfdejaars leerlingen van Gymnasium Bernrode aan deze avond. De aanvang is om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 5,-.
Meer informatie vind je op www.debkk.nl.

Tevens krijgt een gedicht van Pfeiffer een permanente plek op de buitenmuur van het gymnasium. Voorafgaand aan de literaire ontmoeting, om 19.00 uur, onthult de schrijver een metershoge wall-tattoo samen met Maarten Everling, wethouder van cultuur van de gemeente Bernheze.

Van harte welkom op 15 november!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen