Dorpsnieuws

wielerclubA.s. zondag 22 mei organiseert ‘Stichting Wielerevenementen Bernheze’ na 2 jaar afwezigheid weer een criterium. Van den Akker Aqua Service is als hoofdsponsor nauw bij dit evenement betrokken en ondersteunt de organisatie bij haar vele werkzaamheden.

Het wielercriterium wordt onder de vlag van de KNWU (Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie) georganiseerd en zal tevens 2 regio-kampioenschappen bevatten

Starttijden KNWU-wedstrijden - zondag 22 mei 2022

11.15 uur:         Start Nieuwelingen

12:30 uur:         Start Masters (Regio-kampioenschappen)

14.30 uur:         Start Elite Mannen/ Beloften (Regio-kampioenschappen)

Starttijd Retro

Om 10.00 uur vindt voor de 3e keer een recreatieve wedstrijd plaats voor uitsluitend ‘retrofietsen’. In traditionele kledij en op originele fietsen van destijds, zullen de deelnemers onderling een sportieve wedstrijd aangaan.

Informatie/ Bereikbaarheid

De start/ finish is gesitueerd in de Abdijstraat. De inschrijving vindt voor de derde keer plaats in de ‘Abdijstaete’. Dit complex van Driestroomhuis Met Elkaar ligt in de directe nabijheid van de start/ finish.

De organisatie kijkt uit naar deze sportieve dag en gaat samen met de enthousiaste vrijwilligers en de sponsoren weer een prachtig wielerevenement op de kaart zetten. We nodigen u van harte uit om op deze dag een kijkje te komen nemen. De toegang is gratis.

Plaats reactie