Dorpsnieuws

ontmoetingstuinNog een plekje voor een stekje?              Ontmoetingstuin Servaes uit Dinther houdt zaterdag 21 mei, tussen 10.00 u en 12.30 u, een verkoop van moestuinplantjes en stekjes. Het zelf zaaien en kweken van groenten en bloemen blijft populair. Met veel toewijding en een beetje geduld kweek je zo je eigen sla, groenten, kruiden en bloemen.

Tijdens de verkoop bij Ontmoetingstuin Servaes vind je, onder andere, allerlei soorten tomaten-, kruiden-  en slaplantjes. De vrijwilligers van de tuin kunnen je daarbij adviseren over de manier waarop je de plantjes het beste kan verzorgen. Met de aankoop van de plantjes steun je Ontmoetingstuin Servaes bij de organisatie van hun activiteiten, zoals bijvoorbeeld lezingen en de kindercursus.

Ontmoetingstuin Servaes ligt achter de Dintherse kerk, volg de bordjes vanaf het kerkplein. De toegang is gratis. Er is koffie of thee en limonade voor de kinderen. Je kunt gratis parkeren en het is altijd gezellig kletsen met andere liefhebbers op het terras.

Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie