Dorpsnieuws

91431257 bffe 4774 9f78 765b82d2c926 thumb840In het eerste weekend van juli (2 en 3 juli) organiseert de Bernhezer Kunstkring met trots de Open Atelierroute. Kunstenaars in alle dorpskernen van Bernheze kunnen hun atelier dan openstellen voor publiek. Elke kunstenaar kan in zijn atelier ook een andere kunstenaar uitnodigen om

zijn/haar werk te laten zien. De BKK zorgt voor publiciteit rondom dit evenement.

Wil je meedoen?
Tijdens dit weekend geven de deelnemende kunstenaars een blik in een ruimte die meestal gesloten blijft: hun atelier. Het atelier is voor kunstenaars niet alleen een werkplek. het is vooral een plek voor reflectie, het zoeken naar inspiratie, zoeken ook naar manieren om vorm te geven aan dingen die ons raken. Dit maakt deze route zo onderscheidend in Bernheze: geen expositie op een willekeurige locatie, maar bij de bron, waar kunst van hoog niveau ontstaat. Je kunt bezoekers kennis laten maken met kunstenaars met jouw inspiratiebronnen en beweegredenen, vertellen hoe een kunstwerk daadwerkelijk tot stand komt en je kunt het - als bezoekers er door geraakt worden - ook verkopen.

Als je het leuk vindt om ook mee te doen, laat het de Bernhezer Kunstkring dan weten. Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Plaats reactie