Dorpsnieuws

abdijposter“Hart dat luistert” door muziektheater Carmina Ludens in Abdij van Berne.
Op zaterdag 7 mei om 20.00 uur treedt het muziektheater Carmina Ludens uit Nijmegen in de Abdij van Berne op met een voorstelling over compassie. De titel ‘Hart dat luistert’ maakt duidelijk dat het gaat over aandacht, luisteren en mededogen.

Als mens die leeft vanuit een luisterend hart wordt Maria centraal gesteld. Met muziek en teksten uit alle tijden is de kern van de voorstelling uiteindelijk een visioen van liefde en vrede.
Met Maria als centraal figuur in de voorstelling sluit dit aan op de Maria-meimaand en is het passend op de vooravond van Moederdag.
Het geheel staat onder leiding van Hein Vrijdag en wordt begeleid op piano door Elske van Thoor.

De toegangsprijs bedraagt normaliter €15,- inclusief programmaboekje. In dit geval is gekozen voor een gratis entree met een vrijwillige bijdrage achteraf. Gelieve uw bijdrage -zo mogelijk- contant mee te nemen!
Na afloop is er nog de mogelijkheid om na te praten bij een kopje koffie/thee.
Reserveren kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of                     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(o.v.v. aantal personen). Verdere informatie over Carmina Ludens op de website www.carminaludens.nl 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen